Vlieg naar je wintersportbestemming met een privé vlucht

Wil je komende winter graag op wintersport gaan en ben je je aan het oriënteren voor je reis? Wellicht is vliegen naar je gewenste bestemming met een privé jet iets voor jou. Een privé jet kent vele voordelen en kan net dat beetje extra geven aan je verdiende vakantie. Lees verder en ontdek de 4 redenen waarom het vliegen met een privé jet ideaal is.

1. Bepaal je eigen vertrek- en aankomstluchthaven
Als je gaat vliegen met een privé jet, bepaal je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt en naar welke luchthaven je toe vliegt. Zo hoef je niet onnodig ver te rijden naar een luchthaven ver van huis, waardoor je aanzienlijk veel tijd bespaart. Wil je graag wintersporten op een plek waar geen grote luchthaven in de buurt is? Of vliegen er niet veel reguliere vluchten naartoe? Geen probleem. Met een privé vlucht kies je zelf waar je naartoe vliegt. Hierbij heb je ook de keus uit kleinere luchthavens waar normaal gesproken weinig of geen passagiersvluchten naartoe vliegen. Zo hoef je bij aankomst niet meer gebruik te maken van een lange taxi rit.

2. Kies de ideale vertrektijden
Wil je aankomen op je bestemming op een specifieke tijd? Of heb je een passagiersvlucht gevonden, maar ben je niet zo tevreden over de vertrektijden? Passagiersvluchten vertrekken soms op hele vroege of extreem late tijden. Dit kan vervelend zijn als je slaapt in bijvoorbeeld een hotel. Soms kom je zo vroeg aan bij het hotel dat je nog niet kan inchecken in je kamer of je vlucht vertrekt erg laat. Hierdoor moet je al vroeg je hotelkamer uit en heb je overdag geen rustige plek om te verblijven of om nog even op te frissen voor vertrek met het vliegtuig. Kies voor een privé jet en bepaal je eigen tijden die voor jou goed uitkomen. Zo ben je niet afhankelijk van de vertrektijden van een passagiersvliegtuig.

3. Bespaar enorm veel tijd
Wist je dat je met een privé vlucht slechts een half uur voor vertrek aanwezig hoeft te zijn op de gekozen luchthaven? Het is niet nodig om 2 uur voor vertrek op de luchthaven te zijn. Als je aankomt, ga je via een speciale doorgang door een priority security check en wacht je vervolgens in alle rust tot het vliegtuig vertrekt in een speciale privé ruimte. Zo bespaar je veel tijd en kan je optimaal genieten van je wintersportvakantie.

4. Vlieg samen met je hele familie
Je kan er natuurlijk voor kiezen om alleen te vliegen of enkel met je gezin. Maar zelfs als je meerdere familieleden wil meenemen, is dit mogelijk door een goedkope privé jet te huren. De vliegtuigen zijn er namelijk in verschillende groottes. Het enige wat je hoeft te doen, is een verzoek indienen bij het gekozen bedrijf voor je gewenste vlucht, en de rest wordt allemaal voor je geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *