Luxe Vakantie Villa’s

Luxe Vakantie villa’s Bangkok

Wanneer we een vakantie naar een land als Thailand plannen denken we niet een, twee, drie aan de mogelijkheid om een luxe vakantievilla in Bangkok te huren. Waarom eigenlijk niet? Tijdens ons bezoek aan de stad lopen we al de hele dag in de drukte op tempelpleinen en overdekte markten en wat geeft je nou meer vakantiegevoel als thuiskomen in je eigen vakantievilla? Ver weg van het geroezemoes van de stad plof je na je enerverende dag heerlijk neer op een relaxstoel in je eigen tuin. Geen krap balkonnetje met uitzicht op nog meer gebouwen maar een ruim terras of gazon onder wuivende palmbladeren en ritselende bamboe.

Luxe vakantie villa’s Thailand

Hoe weinig verbeeldingskracht heb je nog nodig om je voor te stellen dat je de koning van Thailand bent in een van de vele luxe vakantievilla’s in Thailand. Prachtige huizen omgeven door exotische bossen, geurend naar een mix van zoete bloesems, piment en kaneel. Zonder uitzondering zijn de vakantiehuizen trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Sommigen zijn zelfs voorzien van een sauna of hottub en zonder uitzondering hebben allen een privézwembad in de tuin. Wil je eens echt iets speciaals voor je huwelijksreis of wanneer je met een grote groep bent? Kijk dan eens voor een luxe villa direct aan het strand, er is genoeg van romantische tweekamerstulpjes tot huizen met zes kamers of meer.

Luxe vakantie villa’s Europa

Ligt een vakantiehuis in Thailand nog niet zo voor de hand, hier in Europa is dat wel anders. Met name voor vakantiegangers die wat meer op hun privacy of de natuur gesteld zijn of ook eens graag een dagje thuis blijven tussen de fiets- of wandeltochten door staat ons aanbod luxe vakantie villa’s in Europa voor ultiem vakantiegenot.www.residenceroyale.nl is gespecialiseerd in de verhuur van luxe vakantiehuizen die je het gevoel geven de koning in je eigen paradijs te zijn. Nieuw in de oost maar al jaren een bekende naam in de zuidelijke landen van Europa met de verhuur van droomvilla’s.