Laat dromen uitkomen.. Breng een bezoek aan FC Barcelona!

Voor veel voetbalfans is een wedstrijd bezoeken van FC Barcelona een droom. In dit blog lees je alles over een bezoek aan Barca. Van de vlucht naar Catalonië, het verblijf in de binnenstad en natuurlijk het bemachtigen van de tickets voor FC Barcelona.

Een weekend uitzoeken

Kies een weekend uit dat jou goed uitkomt om Barcelona te bezoeken. FC Barcelona speelt vaak zo’n 2 tot 3 thuiswedstrijden per maand en je kunt dus elke maand een wedstrijd kiezen. Alleen in de maanden juni en juli speelt Barça vaak geen wedstrijden (in competitieverband).

Er zijn wel een aantal factoren waar je rekening mee dient te houden. Zo is het speelschema in Spanje onder voorbehoud. Dit houdt in dat de wedstrijd pas zo’n vier tot zes week voor aanvang van het duel definitief wordt vastgesteld. FC Barcelona speelt echter altijd op de zaterdag of de zondag in het weekend. Een reis en verblijf van zaterdagochtend tot maandag zorgt er dus voor dat je tegen eventuele wijzigingen ingedekt bent!

Je reis naar en verblijf in Barcelona

Wanneer je dan een weekend hebt uitgekozen kun je je reis en verblijf gaan boeken. Barcelona kent twee vliegvelden Barcelona El-Prat en Barcelona Girona. Het is aan te raden om op Barcelona El-Prat te vliegen. Deze luchthaven bevindt zich het dichtst bij de stad en zorgt er dus voor dat je een niet al te lange reistijd hebt naar de stad zelf. Zeker wanneer je op de wedstrijddag aankomt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar je hotel om je spullen uit te stallen en de Catalaanse stad gaan verkennen!

Het verblijf in Barcelona kun je dan het best ook zo centraal mogelijk boeken. Je reist namelijk in een halfuurtje van het vliegveld naar hartje Barcelona. Het stadion ligt tussen het vliegveld en het centrum in. Best ideaal dus wanneer je heen vliegt op de wedstrijddag!

Tickets FC Barcelona

Wanneer je je weekend naar barcelona hebt geboekt rest er nog een ding: de FC Barcelona tickets. Deze bestel je eenvoudig via een officiële ticketpartner van FC Barcelona. Zo bestel je de tickets voor FC Barcelona bij een betrouwbare Nederlandse partij en heb je ze dus al in je bezit voordat je op reis gaat. Het adembenemende Camp Nou stadion bezoeken is ronduit fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *