3 Tips voor een geweldig verblijf in Thailand

 

Heb je je vliegticket naar Bangkok geboekt? Goede keuze! Thailand reizen zijn vooral onder jongeren zeer populair, en niet zonder reden. Thailand is een prachtig land waar veel te beleven valt. Kort zetten we voor jou een paar mooie plekjes op een rijtje.

 

  1. Phi Phi eilanden

 

Wanneer je in Bangkok bent geland en uit je vliegtuig stapt kiezen veel backpackers ervoor om niet te lang te blijven, maar door te trekken naar het zuiden. Hier zijn vele eilandjes die worden bezocht vanwege hun witte stranden en heldere water.

 

De Phi Phi eilanden zijn absoluut onze favoriet. De sfeer is hier echt afgestemd op backpackers en je kunt hier dan ook geweldig feesten op bijvoorbeeld één van de Full Moon parties. Dit is zeker een aanrader wanneer je in Thailand bent. Overdag kun je genieten van een verfrissend kokosnoot sapje in op één van de schitterende stranden.

 

  1. Ko Samui en Ko Pha Ngan

 

Om even in de eiland sferen te blijven. Aan de oostkant van Thailand liggen de Ko Samui eilanden. Waar je op Phi Phi wellicht meer voor je rust komt, kun je op deze eilanden wat actievere dingen ondernemen. Zo kan je hier geweldig duiken en je PADI halen, maar ook een kite huren en op je kitboard de golven trotseren.

 

  1. Chiang Mai

 

Ga je niet naar het zuiden van Thailand, maar juist naar het noorden? In dat geval moet je de tweede stad van het land, Chiang Mai, zeker even bezoeken. De stad heeft ontzettend veel mooie tempels die een bezoek waard zijn, maar ook kun je hier in één van de vele olifanten parken je vermaken en olifanten wassen.

 

Daarnaast is Chiang Mai ook een aanrader vanwege het bruisende nachtleven en de vele Westerlingen die hier wonen. Je vindt hier namelijk veel Europeanen die het Nieuwe Werken zich volledig eigen hebben gemaakt en werken vanuit het buitenland. Chiang Mai is daarom een verzameling van interessante plekjes en mensen.

 

Met deze drie gouden tips maak jij je reis naar Thailand nog onvergetelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *